cryptocurrencies: 7008 shkëmbimet: 778 Market Cap: $1.71T 24h Vol: $188.06B BTC Dominimi: 40.28%

Kripto Ultra (UOS) Çmimi (USD) e gjalla, Listat, shkëmbimet ndaj volumit, tregjet

Ultra (UOS)

$1.00
Ultra është një protokoll dhe platformë e pozicionuar për të prishur industrinë e lojrave USD prej 140 miliardë dollarë duke përdorur teknologjinë Blockchain për të lejuar që dikush të ndërtojë dhe të operojë platformën e tyre të shpërndarjes së lojës ose shërbimin e tregtimit të mallrave virtuale.
$282.75M
MarketCap (0.02%)
$893.52K
vëllimi 24h (0%)

gradë

pozitë
184

lloj

i pasuri kripto
token

qarkullojnë furnizimit

Total 1000000000Max 0
282752124

çmimi Beta

në USD
$1.16

çmimi më i lartë

2021-11-25 -59.72%
$2.48

Lidhjet

explorer: facebook: medium: Faqja e internetit: youtube:

vëllim

Ndryshim në 24h
$893.52K
në përqindje -10.34%

Market Cap

Ndryshim në 24h
$282.75M
në përqindje -0.47%

çmim

Ndryshim në 24h
-0.47%
në përqindje -0.47%

çmim

Ndryshimi në 7 ditë
-14.66%
në përqindje -14.66%
emër vëllimi 24h urdhëra
Bitfinex 66.49% USD EUR GBP JPY
Bitrue 27.78%
Uniswap V2 5.55%
Coinone 0.17% KRW
emër vëllimi 24h urdhëra
← Drag Left & Right →
emër palë type Fee Vëllimi Share 24h vëllimi 24h Rifreskimi i fundit
Bitfinex UOS/USD Percentage 39.09% $349.20K 2022-01-26 22:32
Bitrue UOS/BTC Percentage 9.83% $87.83K 2022-01-26 22:32
Bitrue UOS/XRP Percentage 8.23% $73.51K 2022-01-26 22:32
Bitfinex UOS/BTC Percentage 27.41% $244.83K 2022-01-26 22:32
Bitrue UOS/USDT Percentage 9.72% $86.86K 2022-01-26 22:32
Uniswap V2 WETH/UOS Percentage 5.55% $49.56K 2022-01-26 22:32
Coinone UOS/KRW Percentage 0.17% $1.56K 2022-01-26 22:30
emër palë type Fee Vëllimi Share 24h vëllimi 24h Rifreskimi i fundit

Twiter Timeline:

Ngjarjet e fundit