cryptocurrencies: 7008 shkëmbimet: 778 Market Cap: $1.71T 24h Vol: $188.06B BTC Dominimi: 40.28%

Kripto Sapphire (SAPP) Çmimi (USD) e gjalla, Listat, shkëmbimet ndaj volumit, tregjet

Sapphire (SAPP)

$0.39
Monedha Sapphire (monedha SAPP) do të përdoren në ekonominë reale si një mjet i qëndrueshëm i pagesës dhe do të lëshohen vetëm për partnerë të besueshëm që sjellin vlerë të shtuar në projekt. Zhvilluesit e Sapp janë të vetëdijshëm për frustrimet e adoptuesve të teknologjisë së hershme dhe icos të pafrytshme dhe IESOs. Ata gjithmonë i afrohen çdo problemi që lind me një qëllim të qartë dhe të saktë në mendje. Qëllimi është që të ketë një monedhë që është e lehtë për t'u përdorur, siguron transferime të shpejta të pagesave, përdoret dhe kërkohet, dhe më e rëndësishmja, jeton dhe merr frymë me komunitetin e saj.
$210.36M
MarketCap (0.01%)
$489.01K
vëllimi 24h (0%)

gradë

pozitë
212

lloj

i pasuri kripto
coin

filluar në

data
2020-03-21

qarkullojnë furnizimit

Total 555719405Max 0
537572916

çmimi Beta

në USD
$0.92

çmimi më i lartë

2021-11-10 -31.31%
$0.57

Lidhjet

explorer: Kodi i burimit: Faqja e internetit:

vëllim

Ndryshim në 24h
$489.01K
në përqindje -50.28%

Market Cap

Ndryshim në 24h
$210.36M
në përqindje -0.04%

çmim

Ndryshim në 24h
-0.04%
në përqindje -0.04%

çmim

Ndryshimi në 7 ditë
-13.56%
në përqindje -13.56%
emër vëllimi 24h urdhëra
Birake 83.41%
Graviex 16.29% USD EUR
Crex24 0.26% RUB
FINEXBOX 0.04%
emër vëllimi 24h urdhëra
← Drag Left & Right →
emër palë type Fee Vëllimi Share 24h vëllimi 24h Rifreskimi i fundit
Crex24 SAPP/BTC Percentage 0.26% $1.28K 2022-01-26 22:27
Birake SAPP/BTC Percentage 83.41% $408.09K 2022-01-26 22:27
Graviex SAPP/BTC Percentage 16.29% $79.67K 2022-01-26 22:27
FINEXBOX SAPP/BTC Percentage 0.04% $200.11 2022-01-26 22:27
Graviex SAPP/DASH Percentage 0.00% 0 2022-01-26 22:27
Graviex SAPP/ETH Percentage 0.00% 0 2022-01-26 22:27
emër palë type Fee Vëllimi Share 24h vëllimi 24h Rifreskimi i fundit

Twiter Timeline:

Ngjarjet e fundit