Cryptocurrencies: 3600 séntral: 713 pasar Cap: $1.67T 24h Vol: $161.63B BTC leuwih dominan: 44.3%

Crypto RIF Token (RIF) harga (USD) hirup, grafik, séntral ku kekembangan, pasar

RIF Token (RIF)

$0.19
Bitcoin nyetél yayasan pikeun konstruksi internét anyar pikeun transfer nilai. Duanana nganggo jaringan kontrak RSK ROK sareng Rif OR OR ORT Rif os. Sadaya aya dina hiji. Gampang dianggo. Lacak Scrastruktur Forrastruktur. RIF OS (Stasion Buka infrasew akar) mangrupikeun suite infrastruktur luka sareng teratur sareng plaktik) dina lingkungan anu diserang. Tina kéngingkeun aplikasi.
$141.55M
MarketCap (0.01%)
$2.02M
volume 24h (0%)

pangkat

posisi
213

ngetik

tina asset crypto
token

sirkulasi suplai

total 1000000000Max 0
742686676

harga béta

di USD
$1.00

harga pangluhurna

2021-05-17 -69.92%
$0.63

Tumbu

explorer: reddit: kode sumber: website:

jilid

Robah di 24h
$2.02M
di percents 201.13%

pasar Cap

Robah di 24h
$141.55M
di percents 4.55%

harga

Robah di 24h
4.55%
di percents 4.55%

harga

Robah di 7 poé
1.37%
di percents 1.37%
nami volume 24h Fiats
Binance 77.90% EUR GBP RUB TRY AUD UAH NGN
Kucoin 17.55%
Hotbit 2.36% USD
Bithumb Global 2.19%
Liquid 0.00% USD EUR JPY AUD HKD SGD
nami volume 24h Fiats
← Drag Left & Right →
nami pasangan tipe fee Volume 24h dibagikeun volume 24h panungtungan diropéa
Binance RIF/USDT Percentage 43.37% $877.59K 2021-08-05 04:30
Binance RIF/BTC Percentage 34.53% $698.71K 2021-08-05 04:30
Hotbit RIF/USDT Percentage 2.36% $47.75K 2021-08-05 04:30
Bithumb Global RIF/USDT Percentage 0.08% $1.65K 2021-08-05 04:30
Liquid RIF/USD Percentage 0.00% $12.92 2021-08-05 04:30
Liquid RIF/BTC Percentage 0.00% $12.59 2021-08-05 04:30
Bithumb Global RIF/BTC Percentage 2.11% $42.64K 2021-08-05 04:30
Kucoin RIF/BTC Percentage 17.55% $355.18K 2021-08-05 04:30
nami pasangan tipe fee Volume 24h dibagikeun volume 24h panungtungan diropéa

Twiter Kala:

Kajadian panganyarna