cryptocurrencies: 3590 shkëmbimet: 713 Market Cap: $1.69T 24h Vol: $158.27B BTC Dominimi: 44.41%

Kripto RIF Token (RIF) Çmimi (USD) e gjalla, Listat, shkëmbimet ndaj volumit, tregjet

RIF Token (RIF)

$0.19
Bitcoin vendosur themelet për ndërtimin e një Interneti të ri për transferimin e vlerës. Të dy rrjeti i kontratës smart të RSK dhe RF u krijuan si mjete për të lëvizur më tej këtë vizion me shpresën se interneti i ri i vlerës do të nxisë prosperitetin dhe barazinë në mbarë botën. RIF OS. Të gjitha në një. Lehtë për t'u përdorur. Shërbimet e Infrastrukturës së Hapur Blockchain. RIF OS (korniza e infrastrukturës së rrënjës standarde të hapura) është një suitë e protokolleve të hapura dhe të decentralizuara të infrastrukturës që mundësojnë zhvillimin më të shpejtë, më të lehtë dhe të shkallëzuar të aplikacioneve të shpërndara (DAPPS) brenda një mjedisi të unifikuar.
$140.49M
MarketCap (0.01%)
$1.99M
vëllimi 24h (0%)

gradë

pozitë
213

lloj

i pasuri kripto
token

qarkullojnë furnizimit

Total 1000000000Max 0
742686676

çmimi Beta

në USD
$1.00

çmimi më i lartë

2021-05-17 -70.14%
$0.63

Lidhjet

explorer: reddit: Kodi i burimit: Faqja e internetit:

vëllim

Ndryshim në 24h
$1.99M
në përqindje 185.07%

Market Cap

Ndryshim në 24h
$140.49M
në përqindje 3.28%

çmim

Ndryshim në 24h
3.28%
në përqindje 3.28%

çmim

Ndryshimi në 7 ditë
1.02%
në përqindje 1.02%
emër vëllimi 24h urdhëra
Binance 78.15% EUR GBP RUB TRY AUD UAH NGN
Kucoin 17.24%
Hotbit 2.39% USD
Bithumb Global 2.22%
Liquid 0.00% USD EUR JPY AUD HKD SGD
emër vëllimi 24h urdhëra
← Drag Left & Right →
emër palë type Fee Vëllimi Share 24h vëllimi 24h Rifreskimi i fundit
Binance RIF/USDT Percentage 43.45% $864.33K 2021-08-05 03:22
Binance RIF/BTC Percentage 34.69% $690.10K 2021-08-05 03:22
Hotbit RIF/USDT Percentage 2.39% $47.54K 2021-08-05 03:22
Bithumb Global RIF/USDT Percentage 0.09% $1.69K 2021-08-05 03:22
Liquid RIF/USD Percentage 0.00% $12.92 2021-08-05 03:22
Liquid RIF/BTC Percentage 0.00% $12.56 2021-08-05 03:22
Bithumb Global RIF/BTC Percentage 2.14% $42.51K 2021-08-05 03:22
Kucoin RIF/BTC Percentage 17.24% $342.87K 2021-08-05 03:22
emër palë type Fee Vëllimi Share 24h vëllimi 24h Rifreskimi i fundit

Twiter Timeline:

Ngjarjet e fundit