cryptocurrencies: 5267 shkëmbimet: 740 Market Cap: $2.64T 24h Vol: $179.84B BTC Dominimi: 44.78%

Kripto Ardor (ARDR) Çmimi (USD) e gjalla, Listat, shkëmbimet ndaj volumit, tregjet

Ardor (ARDR)

$0.32
Ardor është një platformë blockchain e shkallëzuar ku bizneset, organizatat dhe përdoruesit mund të krijojnë zinxhirë të fëmijëve me shenjën e tyre për nevojat e tyre të bllokut. Platforma Ardor Blockchain-As-A-A-Service u krijua nga Jelurida duke përdorur tiparet e provuara të teknologjisë së ngurta, të besueshme NXT Blockchain. Ardor zgjeron NXT për përdorim në aplikacione të caktuara që kërkojnë shkallëzim dhe duan të shmangin u201cminingu201d të kërkuar nga disa blockchains në zhvillim.
$324.22M
MarketCap (0.01%)
$9.46M
vëllimi 24h (0.01%)

gradë

pozitë
171

lloj

i pasuri kripto
coin

filluar në

data
2016-10-13

qarkullojnë furnizimit

Total 998999495Max 998999495
998999495

çmimi Beta

në USD
$1.18

çmimi më i lartë

2018-01-13 -87.29%
$2.55

Lidhjet

explorer: facebook: reddit: Kodi i burimit: Faqja e internetit: youtube:

vëllim

Ndryshim në 24h
$9.46M
në përqindje -45.19%

Market Cap

Ndryshim në 24h
$324.22M
në përqindje 0.57%

çmim

Ndryshim në 24h
0.57%
në përqindje 0.57%

çmim

Ndryshimi në 7 ditë
4.55%
në përqindje 4.55%
emër vëllimi 24h urdhëra
Binance 45.39% EUR GBP RUB TRY AUD UAH NGN
Upbit 28.50% KRW
HitBTC 9.68%
OKEx 7.40%
TOKOK 5.04%
AEX 3.14%
Huobi 0.34%
Bittrex 0.33% USD EUR
CoinEx 0.10%
WazirX 0.06%
Poloniex 0.00%
Bitladon 0.00% EUR
emër vëllimi 24h urdhëra
← Drag Left & Right →
emër palë type Fee Vëllimi Share 24h vëllimi 24h Rifreskimi i fundit
Binance ARDR/USDT Percentage 39.92% $3.78M 2021-10-25 14:07
Upbit ARDR/KRW Percentage 28.45% $2.70M 2021-10-25 14:07
HitBTC ARDR/BTC Percentage 9.68% $0.92M 2021-10-25 14:07
Binance ARDR/BTC Percentage 5.47% $518.27K 2021-10-25 14:07
Bittrex ARDR/BTC Percentage 0.33% $31.28K 2021-10-25 14:07
Huobi ARDR/BTC Percentage 0.22% $21.28K 2021-10-25 14:07
Huobi ARDR/ETH Percentage 0.11% $10.88K 2021-10-25 14:07
CoinEx ARDR/USDT Percentage 0.07% $6.28K 2021-10-25 14:07
Upbit ARDR/BTC Percentage 0.05% $4.99K 2021-10-25 14:07
Poloniex ARDR/BTC Percentage 0.00% $367.94 2021-10-25 14:07
OKEx ARDR/BTC Percentage 7.40% $701.45K 2021-10-25 14:07
TOKOK ARDR/ETH Percentage 5.04% $477.88K 2021-10-25 14:07
CoinEx ARDR/BTC Percentage 0.04% $3.57K 2021-10-25 14:07
AEX ARDR/USDT Percentage 3.14% $297.56K 2021-10-25 14:07
WazirX ARDR/USDT Percentage 0.06% $5.69K 2021-10-25 14:07
Bitladon ARDR/EUR Percentage 0.00% $152.23 2021-10-25 14:07
HitBTC ARDR/USDT Percentage 0.00% 0 2021-10-25 14:07
emër palë type Fee Vëllimi Share 24h vëllimi 24h Rifreskimi i fundit

Twiter Timeline:

Ngjarjet e fundit